Kamers

Cosy kamer

Op de tussen verdieping van het oude pand vind u deze knusse 1-persoonskamer. Hij biedt u niet meer en niet minder dan u nodig heeft voor een goede nachtrust. Een comfortabele boxspring, televisie, wekker en badkamer met douche, wastafel en toilet en gratis Wifi.

 

Charme Kamer

Op de eerste en tweede verdieping van het oude pand vind u onze Charme Kamers. In een oud pand als het onze is geen enkele kamer hetzelfde. Overal zijn de hoekjes, raampjes, balkjes en schuine daken weer anders. Dit zorgt voor een knusse en nostalgische sfeer in al onze charme kamers. Uiteraard zijn deze kamers voorzien van comfortabele boxsprings, televisie, wekker en badkamer met douche, wasbak en toilet.

 

Deluxe kamer met terras

Op de begane grond vind u onze Deluxe kamers met terras. Heerlijke lichte kamers door de grote ramen, uitzicht op het omliggende groen en per kamer een privé terras voorzien van terrasmeubilair.

Deze kamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings, een zithoekje, tv, wekker en een ruime badkamer met douche, wasbak en toilet.

 

Deluxe kamer met bad

Deze kamer is uniek in ons hotel. Een heerlijke ruime kamer met comfortabele zithoek, televisie, wekker en uiteraard comfortabele boxsprings.

Deze kamer is uniek, door het ruime tweepersoons ligbad in de badkamer.

Daarnaast is de badkamer voorzien van een inloopdouche, wasbak en toilet.

 

Familiekamer

De perfecte kamer voor een gezin met twee kinderen, maar ook voor 4 volwassenen. De kamer bestaat uit een ouderslaapkamer met 2 comfortabele boxsprings en een tweede kamer met twee een-persoonsboxsprings.

Beide slaapkamers zijn voorzien van televisie. In de ouderslaapkamer vind u de ingang naar de badkamer met douche, toilet en wastafel.

Wildthout Hotel en Restaurant Website door Profi-Web