Hotel

Van Harte Welkom bij Hotel en Restaurant Wildthout !

Culinair & Charmant

Wie de provincie Overrijssel kent, weet wat je kunt verwachten: groene bossen, uitgestrekte heidevelden en sfeervolle dorpjes. De droom van elke wandel- of fietsfanaat! En als je dan ook nog in Hotel en Restaurant Wildthout overnacht, is je vakantie helemaal compleet. Hier word je verwelkomd in een huiselijke sfeer en staat je verblijf in het teken van culinair genieten in het restaurant.

Natuurrijk Ommen

Soms wil je even ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven. En waar kan dat beter dan in een heerlijk hotel in een schitterende omgeving? Welkom in Ommen! Ons sfeervolle, historische plaatsje ligt midden in Overrijssel en is de perfecte uitvalsbasis om de bosrijke omgeving te verkennen. Maar naast de natuurpracht biedt ook de plaats zelf vermaak. In het centrum vind je gezellige terrasjes, restaurants en talloze winkels. Wandel ook een stukje langs de Vecht of neem de boot naar Dalfsen! En wie toe is aan een grotere stad, kan uitwijken naar Zwolle, dat 28 kilometer verderop ligt. Kortom: tijdens je vakantie in Ommen hoef je je geen moment te vervelen!

In de omgeving

  • Wandelaars halen hun hart op in deze schitterende omgeving! Wandel een stukje over het beroemde Pieterpad of bekijk de Saksische boerderijen in Beerze. Ontdek ook de uitgestrekte heidevelden en bossen van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug (18 km). Als je gelukt hebt kom je een ree of een vos tegen!
  • Zin in een cultureel uitje? Het Streekmuseum en het Memory International War museum zijn zeker een bezoekje waard. In de buurt liggen ook de tuinen van Mien Ruys, een van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw. Kijk je ogen uit in (een deel van) de 30 inspirerende tuinen!

Wildthout Hotel en Restaurant Website door Profi-Web